Kval för J20

I och med att Björklövens J20-lag i dag förlorade med 5-3 mot Timrå tvingas man nu kvala för att hålla sig kvar i J20 Superelit. Det blir ett minst sagt viktigt kval, för hela föreningen.

Som jag tidigare skrivit har Löven börjat scouta mer yngre förmågor runt om i landet för att knya sig till dem vid ung ålder, redan till de ska börja gymnasiet. Skulle Löven inte ens ha ett J20-lag i högstaserien innebär det förstås att det blir svårare att motivera tonåringar att flytta hit för att utvecklats.

När det dessutom bara finns ett enda division ett-lag i närheten har man inte alls mycket att locka med.

4 kommentarer

  1. Rille

    Sjukt frustrerande att vara Löven supporter just nu. All denna tystnad från styrelsen gör en galen dessutom. Säg något! Micke ska bort från denna klubb. Man börjar ju undra om inte hela styrelsen ska avgå. Sen J20 får kvala för att hålla sig kvar… Kanske inte skulle ha spelat med alla juniorer i A-laget? Kanske skulle låtit Wälitalo stå lite fler matcher i J20 istället för att vakta båsdörren i Löven hela säsongen? Helvete, hur många tjänstefel ska Micke få göra? Nu är jag less på hela styrelsen också, in med nytt blod. Blodet vi har är nämligen förgiftat just nu.

  2. Mikael Lund

    Nästa år finns inget Div 1 lag ens i närområdet ,då LN91 begär sej ner i seriesystemet till nästa år..

  3. magnus

    kanske är mer utvecklande att ge juniorerna matchtid i alaget? sen ska sägas att endast ledin spelat med alaget permanent. För att få fram egna unga löften måsten man ge dom chansen uppåt så det är inte fel. Sen ska sägas att wälitalo vaktat största delen matcher efter jul.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.