J18-laget kvalar till slutspel

Det spelas faktiskt hockey i Björklövens färger fortfarande, tro det eller ej. J18-laget har nämligen lyckats vinna sin höstserie och därför har man tagit sig till kval till SM-slutspel som spelas i morgonkväll hemma mot Timrå.
– Det är en enorm glädje och roligt att vi får spela en sådan här match för hela föreningen. Skönt att ha ett lag som visar att det går att nå framgång med allt negativt som har varit. Så nu ska vi njuta av det här och ha roligt, det är det som gäller, sa tränaren Peter Wallmark när jag snackade med honom.

Till matchen lånar man in Nils Andersson, Marcus Wallmark, Jesper Eriksson och Marcus Jonsson från J20-laget. Vinnaren i morgon får på torsdag spela åttondelsfinal.
– Vi tar det en match i taget och å ska vi njuta av det här. Men kapaciteten finns att gå till match om tredjepris, men då är det mycket som ska stämma.

A-laget? Det råder stiltje för mig. Har du något rykte som kan vara värt att kolla upp? Kontakta mig på [email protected] så ska jag kolla upp det. Tips, rykten eller bara funderingar – allt är välkommet.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.