Löven vill ha kvar Foppa

Som vi alla vet var det ingen som nappade på erbjudandet att slippa lön i två månader. Däremot har Bedros nu iklätt sig rollen som tillförordnande sportchef och meddelat Johan Forsberg att man vill ha kvar honom till nästa säsong.
– Det känns ju skönt att de vill ha kvar mig och kul att de sa det, sa Foppa när jag snackade med honom i dag.

Han har enligt egen utsago inte talat med sin agent än och har därmed inte full koll på vilka andra klubbar som är intresserade.

Annars är förstås det intressantaste just nu att se vad man vaskar fram för sportchef. Vilket man inte har alltför lång tid på sig att göra med silly season runt hörnet.

2 kommentarer

  1. Uffe

    Ja, Forsberg har ju känts som den mest spännande ljuspunkten de senaste säsongerna. Den killen visar ju en hunger som borde premieras. Visar ju egentligen bara hur viktig en kapten är. Den laget haft är ju en tragedi i rollen… Motivation och spelglädje borde vara en förutsättning.

  2. Sarah

    Foppa for Capatain…Ger alltid järnet..hög lägsta nivå..”jordfräsen”..energi knippet..kallade vad ni vill..kan med sin energi driva ett helt ”kraftverk”..dessutom vilken straffläggare..poängkung..Foppa borde redan nu fått erbjudande om ett nytt BRA kontrakt..men Bedros å styrelsen ”såsar” väl bort även detta..!!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.