Det börjar närma sig

Gunnar levererar lite nytt kring hur det går med jobbet att hitta en ny sportchef. Skönt att få svart på vitt att det händer grejer och att det nu börjar närma sig. Enligt den säkra källan är det nu sju namn som ska ned till tre den kommande helgen. Smått imponerande att inga av dessa namn har läckt ut med det medietryck som råder.

Ryktas lite här och var att Bofors Stefan Bengtzén ska vara ett av namnen. Detta tok-dementeras dock av både Bengtzén och Bofors ordförande.
– Skulle det ligga någon sanning i det skulle jag berätta det, men det gör verkligen inte det, sa Bengtzén när jag snackade med honom i tisdags.

Nåja, förhoppningsvis börjar det läcka ut lite mer snart. Undertecknad är enormt nyfiken av vad som kommer fram.

4 kommentarer

  1. Sacke

    Här kommer lite uppslag till Bedros och den nya Sportchefen.

    Elias Bjuhr Nyköping Hockey.31 points i div.1,bra lirare kontraktlös.

    Tobias Forsberg. Vet att ”Pite-Foppas” bror har flera olika erbjudanden..men om broder Johan blir kvar i Löven(vilket vi ber till Gud om)är det troligt att han om erbjudande ges väljer Löven. JVM stjärna..underskattad..oerhörd energi..lite speltid i MODO p.g.a alla ”divor” och en feg tränare.Kom inte riktigt till sin rättvisa hos oss i vår p.g.a en underlig matchning av Micke..Före JVM fick han mycket speltid i bra omgivning av Jocke med ett ”fem-stjärningt” resultat. Får han förtroende tror vi att han kommer att göra en s.k ”Omarkare”…för kapacitet finns i denna 20 åring.

  2. T-Bag

    Har hört via omvägar att herr Bengtzén är en mycket kompetent herre. Vore ett riktigt klassförvärv till vårt kära Björklöven. Tror även han är villig att flytta då det ryktas om omstruktureringär även i Bofors. Detta för att en gammal spelare ska ha blivit lovad sportchefsrollen i klubben.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.