Ljungby-Erik Andersson öppnar för Löven

Erik Andersson, ni vet han som Löven i vintras lånade in från Timrå, berättar för Sundsvalls Tidning att han troligtvis inte kommer fortsätta i Timrå.
– Jag trivs bra i Sundsvall och i Timrå IK, men efter de två år jag haft här tror jag det blir väldigt tufft för mig att få ett nytt kontrakt i Elitserien. Det bästa vore nog att ladda om i något annat lag, kanske spela i Allsvenskan igen, säger han till tidningen.
Samtidigt säger han att Björklöven är ett alternativ.

Men detta är ju, precis som allting annat, något som måste vänta tills det finns någon sportchef att prata med. Själv är jag lite skeptisk kring Erik Andersson. Visst, han slet på bra och gjorde ett fint defensivt jobb när han var i Löven. Men med tanke på att han kommer från elitserien lär han kosta, och då är det bättre att lägga pengarna på andra spelartyper.

5 kommentarer

  1. ovE

    plocka tillbaks erik samt alexander sundström så får vi en stadig centeruppsättning till nästa säsong. Kanske lite väl defensiv men ändå bra…

  2. bror

    Lika segt som hela säsongen om löven även nu.
    Nu håller tysnaden på att vara tragisk..hoppas den bara bär frukt nu bara..nåt bra.

  3. Sam

    med tanke på erik a,s skadeproblem har han ändå gjort det bra. Om han får komma igång ordentligt o vara skadefri så kan han nog bli riktigt bra. Han har iaf hockey i kroppen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.