Lill-Foppa ledig

Utrensningen i Örnsköldsvik fortsätter. I dag meddelade man sex av spelarna ur sin trupp att de ’inte är aktuella’ för en förnyelse av kontrakt. Däribland återfinns Johan Forsbergs lillebror Tobias, som ju varit utlånad till Björklöven både förra och under denna säsong.

Nu beror ju mycket på vad den nye sportchefen får för budget att jobba med, men ’Lill-Foppa’ känns inte alls dum att försöka värva. Trots att han kommer från elitserien tror jag inte han lär vara särskilt dyr, och allsvenskan lär ju vara hans förstaalternativ för kommande säsong.

Om inte annat kan man väl värva honom för att ge storebror ytterligare skäl att stanna.

Inte för att jag tycker Tobias är en dålig spelare, absolut inte. Han påminner en del om sin storebror i sitt spelsätt och har, sett till åldern, troligtvis mer potential. Dessutom vill jag nog påstå att han är snäppet vassare i avsluten.

På Modos hemsida skriver man även att man är på väg att värva en ’riktigt bra målvakt’, vilket innebär att Michal Zajkowski återigen lär bli andremålis.

Jag tror det är väldigt stor chans att hans kontrakts bryts, för han vill knappast sitta på bänken ett år till samtidigt som jag inte tror att Modo är nöjda med hans utveckling. Då låter man nog hellre unde Nicklas Svedberg vakta båsdörren. Vilket ju i så fall innebär att Löven får läge att värva en riktigt bra allsvensk förstamålis. För att Zacke trivdes i Löven råder inga tvivel om.

En kommentar

  1. Lundberg

    Lill-Foppa är definitivt ett bra alternativ för Löven.Denna JVM stjärna har kommit i ”skuggan”bland alla stjärnor i MODO…Stor potensial med förtroende och istid. Slå till!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.