Bedros är lugn

Jag fick en stund med den av förståeliga skäl fullt upptagne Bedros Sakayan på eftermiddagen. Han var förstås besviken över beskedet, men gav även ett intryck att han är lugn och hoppfull att det ska lösa sig med något annat alternativ inom kort. En av kandidaterna som åter är aktuell nu har varit med lika länge som Tamminen hade.
– Det är ett alternativ som har funnits hela tiden och vi hoppas på en lösning så snart som möjligt. Varför inte redan till helgen?

Bedros som för övrigt börjar bli ordentligt skäggig nu. Sedan arbetet började har han kört slutspelskägg och det kommer han göra tills det hela är löst.
– Jag hoppas få raka mig till helgen. Varenda gång jag ser mig i spegeln blir jag påmind, skrattade han.

2 kommentarer

  1. Berra

    Beundrandsvärt jobb av eralla..Hoppas Plan B kommer snart. Att ersätta Johan Forsberg blir inte lätt(publikfavorit med sin intensitet)..men ett förslag är att köpa Lill-Foppa..d.v.s hans bror Tobias. Samma energiska spelstil..men en bättre ”snaiper” och på sikt än mer utvecklingsbar.
    Lycka till alla ni på kansliet..vi håller tummarna!!!

  2. Lasse

    I detta läge tycker jag det skulle vara lika bra att låta Joakim Fagervall agera sportchef framgent,tiden håller på att rinna ut det är dåligt mot de killar som går och väntar på besked.det har med respekt att göra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.