…och snabbt kom även den andra

Jag hann knappt skicka ut det tidigare blogginlägget innan nästa nyhet kom som ett brev på posten. Eller i alla fall som ett mail till mailen. Nu är det, som väntat, officiellt att Tamminen tackar nej till Björklöven.

Enligt ett pressmeddelande från Björklöven är det på grund av familjeskäl.

Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka och tro, men det känns som att Tamminen har kört någon form av dubbelspel. Att han går ut i media och säger hur sugen han är på Björklöven kan jag förstå, det är en alldeles lysande förhandlingstaktik som säkert har fungerat. Men däremot att han ska sitta och ge Bedros hopp i Helsingfors i går, det förstår jag inte.

För Bedros hann ju knappt landa i Sverige innan nyheten om att han bestämt sig för Vasa hade kommit ut.

Jag skrev för någon vecka sedan att jag hade en magkänsla att Juhani Tamminen inte alls var den Björklöven skulle ha. Jag känner mig även lättad att det inte blir han. Men det verkar jag vara helt ensam om.

6 kommentarer

  1. 08

    en snubbe som kör dubbelspel. Han har uppenbarligen fört Bedros bakom ljuset, med största sannolikhet för att trissa upp sitt anbud från Vasa.

  2. Micke

    Frågan är ju bara vilka andra kandidater som finns kvar? Någon som vet? Tamminen verkar ju ha vart det enda alternativet sen snacket började. Blir det att välja från andrahandssorteringen nu?

  3. Micke S

    Eftersom Tamminen varit huvudspåret är det bara att hoppas på att plan B slår in. Någon som har en gissning vem det kan vara?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.