Superbröderna mot Löven?

Det dröjde bara dryga fem timmar efter att Arto Sirviö presenterades så är det första Silly Season-ryktet igång. Och det är ett hett sådant.

Eliteprospects.com har nämligen lagt upp tvillingbröderna Justin och Tyler Donati som rumours till Björklöven. Tyvärr är det under epitetet ’inside information’, så det är svårt att få någon bild över hur trovärdigt ryktet är.

Men håll med om att det kittlar? Äntligen är silly season här på riktigt.

VK berättade ju redan i februari, då med Mikael Andersson som sportchef, att det fanns intresse för supertvillingarna som det snackas så mycket om i hockeyvärlden.

6 kommentarer

  1. Kenny Bräck

    ”Supertvillingarna”?

    ”Hockeyvärlden”?

    Om det varit Sedinarna det gällt – eller åtminstone Abbots – så kanske superlativerna hade varit mer gångbara. Nu är de nog snarast höljda i obskyritet.

    Därmed inte sagt att de inte skulle kunna vara en bra värvning…

  2. Vet massor!

    Supertvillingarna som det snackas så mycket om i hockeyvärlden???

    Dom har inte platsat i AHL utan harvat runt i Collegeligor, Ontario Hockeyleague och ECHL. Det enda ställe det snackas om dom är bland några forumiter på TCIM

    Förmodligen är det någon från forumet som skickat inside infon till Elite Prospects också.

    Någon jävla måtta får det väl vara med hur du hittar på på den här bloggen?

  3. Björn Forsgren

    Nåja, hockeyvärlden kanske skulle ha varit hockeyerupoa, men det är absolut inte bara på TCIM dessa tvillingar deskuteras. Bröderna Abbotts storsuccé har ju inte gjort läget sämre för Donatis-bröderna.

    Jag har högre tankar om Eliteprospects än att de ska lägga upp ett rykte som bara kommer in från ett anonymt mail. Men, som jag skrev, det är svårt att veta hur trovärdigt ryktet är.

  4. Löven-bloggaren

    Väljer ni att kapa Björn vid fotknölarna, får ni också vara beredd att stå där med första förband när sanningen uppdagas.

  5. Larry

    Sluta och hora runt o Canada,den siste som kom därifrån kunde ju inte ens åka skridskor så jävla pinsamt,det hade varit bättre att låta nån av Junisarna spela,lite pengar=juniorer och lokala förmågor enkelt????

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.