Hellström har hittat ny klubb

Det känns som att man kommer komma in på detta ämne fler gånger – spelare som lämnar Björklöven. Etta i raden av spelare som Löven inte ville ha kvar som har hittat ny klubb är Mattias Hellström. Han kommer nästa säsong spela för Lövens allsvenska konkurrent Oskarshamn.

På de 90 matcher han har gjort i Björklöven har han svarat för 27 poäng, allt annat än imponerande. Sen ska det ju förstås påpekas att Hellström är en mer defensiv center som alltid gjort ett bra defensivt jobb, men jag skulle misstänka att han har tjänat mer än han gjort skäl för.

Han ryckte upp sig ett tag runt jul i år och var faktiskt riktigt pigg i några matcher, även om jag fortfarande tycker det hände för lite runt honom.

I Oskarshamn är han tydligen tänkt som en förstecenter. Det ska bli intressant att följa hans utveckling.
– Det känns bara perfekt och jag hoppas att det här blir den nytändning som jag är ute efter. Jag vet att jag har ett stort spel i mig, men har inte fått ut allt än, säger Hellström till Barometern.

En kommentar

  1. Rille

    Synd o tappa en sån pass duktig tvåvägscenter. Riktigt vass defensivt men han har inte fått till det offensiva riktigt. Jag är rätt övertygad om att han kommer utvecklas en hel del i Oskarshamn. Bara att önska han lycka till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.