Pitkämäki med i leken igen

Ett tag verkade det ju som att Juha Pitkämäki var gone and lost för Löven. Men nu har han kommit på tapeten igen. Detta sedan hans finska klubb IFK Helsingfors hört av sig till Sirviö i helgen.
– De frågade om vi hade löst det med någon målvakt ännu, och jag sa att det har vi inte. De sa att de fortfarande tittade på möjligheter, om de kanske ska hyra ut honom, sa Sirviö.
– Det är inte borträknat på något sätt. Det är IFK som har bollen och det är dom som har haft den hela tiden.

Och det är ju inget att hymla med att Pitkämäki skulle vara ett drömval som förstemålis.
– Men det är fortfarande ett väldigt stort frågetecken, konstaterade Sirviö som alltjämt avvaktar vad Helsingfors säger.

Jag provar förstås lite andra tänkbara namn lite nu och då, och det är fascinerande hur bra koll Sirviö har på alla möjliga spelare. Det spelar ingen roll om det är någon för mig helt okänd typ från finska andraligan som jag frågar om så kommer alltid stensäkra svar med detaljer vad det är för spelartyp, hur han är som person och om han är intressant att värva. Sådana detaljer gör att jag känner mig övertygad att Sirviö kommer göra ett utmärkt jobb för Björklöven. Även om man inte fått se några direkta resultat i truppen ännu.

Sen är det förstås för mig ett stort plus i kanten att han är rak, ärlig och bra att ha att göra med från medias sida.

Återkommer på en timme. Mer nytt då.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.