11

Ja, då var det elva forwards klara sedan Jimmy Andersson fått förtroendet för A-lagskontrakt. Kul att man satsar på spelare från egna led, även om jag hade trott mer på att 90:an Joakim Törnqvist skulle vara aktuell än 89:an Jimmy Andersson.

Forwardssidan ser nu ut enligt följande:
Fredrik Öberg
Eetu Qvist (NY)
Tero Koponen (NY)
Jens Ledin
Magnus Isaksson
Viktor Lindgren (NY)
Niklas Zetterström
Jonas Floberg
Marcus Lundberg
Christoffer Forssén
Jimmy Andersson

Elva spelare alltså. Och då vet vi samtidigt att trion Johan Bergmark, Mattias Wennerberg och Christopher Thörn förhandlar med Löven. Skulle alla dessa krita på är det 14 forwards. I så fall kan jag tänka mig att Sirviö går in i säsongen med 15 forwards där rightaren det snackas om får ta sista platsen.
______________

Någon ringde och tipsade redaktionen att Alexander Eriksson redan hade skrivit på kontraktet med Löven. Men Eriksson själv förnekade detta.
– Det är fortfarande någon detalj som ska lösas. Men jag tror det blir klart i morgon.

2 kommentarer

  1. Tuffare närkamper..

    Jag förstår varför Löven har högre prio på Jimmy Andersson än Jocke T.
    Anledning:
    Jimmy är tuff i närkamper, är sniper samt underbar utväxling i skridskoskären, bättre än de flesta inom Löven.. Han söker också vägen att gå rakt på mål och inte bara snurra i hörnet..
    Men, om Jocke T kan ta fram ett tuffare närkampsspel har han enorm potential att bli skitbra hockeyspelare. Jockes fysik ligger på en mycket hög nivå, inte att förglömma. Jocke har tid kvar att utvecklas när han är född 1990.

  2. Doncorleone

    Grundar du det på att Jocke har rätt efternamn då,för det finns absolut ingeting annat som skulle göra att det skulle bli han isf Jimmy,eller vad säger du Björn?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.