J20 värvar

J20-laget har gjort sin andra värvning för nästa säsong. Det är Tobias Ternelius, född 1990 och närmast kommer från HV71, som har kritat på för ett år.
– En stabil back med god erfarenhet som fortfarande har stor utvecklingspotential, sa junioransvarige Jocke Fagervall när jag snackade med honom.
Samtidigt påpekade han att man sedan tidigare bara har en 90:a på backsidan sedan Maxim Matushkin (och även 91:an Nils Andersson) flyttats upp till A-laget.
– Så åldersstrukturmässigt är det ju klockrent.

J20-truppen som sommartränar nu är på 23 man. Där ingår inte Marcus Rindestig och Joakim Törnqvist, som båda tränar med A-laget.

Annars handlar det nu om att fastställa de ledarstabar som ska finnas i Fagervalls tre ansvarsområden (J20, J18 och damlaget) till nästa säsong. I J20 blir det ju Fagervall och Tomas Sandlin som ska coacha, även damsidan är klar medan man på J18-sidan söker en assisterande till den sedan tidigare klara Jens Själin. Där lär Håkan Wirtala vara förstavalet.
– Håkan är en av de vi tittar på och bollen ligger hos honom nu. Det är en hockeymänniska jag gärna vill ha med mig, sa Jocke.
Som ni kanske har noterat i tidningarna är även IBK Dalen ute efter honom.

På damsidan är man i behov av en ny målvakt. Man har redan lagt in en annons på tranfera.com, och det kommer även annonseras i tidningen Hockey.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.