Imponerande – igen

Det är bara att konstatera – Björklövens upplaga anno 2009/2010 ser hittills riktigt intressant ut. Måhända att Skellefteå AIK gjorde en riktigt usel match med felpass och slarv rakt igenom, men Löven spelar riktigt bra. Jag hyllade efter Luleåmatchen Viktor Lindgren, och det skulle jag lika gärna fortsätta kunna göra. Jag är smått förälskad i hans spelstil. Huvudartikeln till morgondagens tidning handlar om hans line med Öberg och Isaksson och jag tror den finns att läsa på nätet redan nu.

Aki Heino fick kliva av matchen efter den andra perioden. Men det ska, enligt honom, inte vara några problem med att spela på fredag.

– Jag spydde efter första, jag har varit lite småsjuk sen i lördags, så det var bara att kliva av, förklarade Heino som var imponerad över hur laget slutförde matchen utan honom.

– Det var fantastiskt att se hur de jobbade, jag kollade matchen på TV från omklädningsrummet och blev stolt när jag såg hur de jobbade.

Kul att Eloranta hyllades med en sång från fansen. För, som många förstår, har han så klart stor del i hur laget hittills har spelat på isen.

På fredag väntar ett Modo som i afton slog Luleå med sanslösa 7-1, trots att man lämnat förstafemman hemma (!). Det blir ett test som heter duga.

_______________________________

Pite-Foppas comeback? Han fick lite spridda burop, både när laguppställnignen lästes upp och under spelet, men det rann som ut i sanden. Det fanns roligare saker att tänka på.

Han fick dock göra ett snyggt mål när han sprätte upp den i krysset.

Etiketter: , , ,

En kommentar

  1. Christine Isaksson

    Hörrudu älsklingen, i din artikel spelar Björklöven mot Umeå i morgon. Det stämmer ju inte riktigt. Om inte jag minns fel spelar de på fredag. Annars måste jag säga att du sköter dig mycket snyggt 😉
    / Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.