Julkunen spelar ändå

I måndags sa ju Arto Sirviö att Olli Julkunen inte skulle spela matcherna mot Vaasa Sport, men det kan gå fort i denna bransch. Det är nu klart att han kommer spela de två matcherna samt de kommande matcherna mot Västerås och Almtuna. Han kommer till en början att gå in i fjärdeformationen tillsammans med Jimmy Andersson och Jens Ledin.

Två nya skador att rapportera om.

Thomas Sehlstedt har återigen blivit skadad, denna gång är det en överansträngning. Han tränade inte i dag, kommer inte att åka med i morgon och kan i bästa fall vara reserv på torsdag. Låter illavarslande, men mer än så ville inte Kari Eloranta berätta.

Andreas Stenling har fått problem med en ljumske och blir troligtvis borta ett par veckor. Därmed går några nyttiga försäsongsmatcher i spillo för Lintto.

Mackan Lundberg är fortfarande skadad efter sin hjärnskakning. Däremot är Christopher Thörn tillbaka och tränar för fullt. Han kommer träna med juniorerna i morgon och kan förhoppningsvis spela på torsdag.

Så här ser morgondagens lag ut:
Förstafemman: Martin Johansson, Johan Svedberg – Viktor Lindgren, Fredrik Öberg, Magnus Isaksson.
Andrafemman: Alexander Eriksson, Aki Heino – Mattias Wennerberg, Eetu Qvist, Niklas Zetterström.
Tredjefemman: Maxim Matushkin, Nils Andersson – Daniel Despotovic, Tero Koponen, Jonas Floberg.
Fjärdefemman: Ville Vikeväinen, Joakim Törnqvist – Olli Julkunen, Jens Ledin, Jimmy Andersson.

Fast inte riktigt. Ville Vikeväinen och Jocke Törnqvist bildar inte eget backpar, Väkiväinen kommer tillsammans med Maxim och Nils Andersson att rulla i det tredje backparet medan Törnqvist är med som 13:e forward.

Matchen spelas alltså i morgon i Vaasa. På torsdag väntar returmöte lagen emellan i Umeå Arena. Det är för övrigt Lövens sista hemmamatch på drygt tre veckor, nästa gång vi får se dem på hemmaplan är i seriematchen mot Sundsvall den 19:e september.
____________________

Annars lider vi med Eloranta som tragiskt blivit av med sin bästa vän. Erkki Laine, gammal storspelare i bland annat Leksand och Färjestad, hittades drunknad i dag.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.