P-A ledig

Nyss kom ett pressmeddelande att Leksand säger upp kontraktet med Per-Anton Lundström.

– Vi har gjort ett sportsligt avvägande och  anser att han inte nått upp till de förväntningar som vi haft på honom och då är det bättre att ger någon av de yngre spelarna chansen istället, säger klubbens sportchef Patric Kjellberg.

Per-Anton vore ett klockrent förvärv för Löven. Han är exakt den fysiske, elake back som har saknats så här långt på försäsongen. Dessutom är han nog sugen på att flytta hem nu, han har ju en villa i Tvärålund, och behöver därmed kanske inte vara alltför dyr att övertala.

Mer info lär komma angående detta…

Etiketter: , ,

5 kommentarer

  1. Linkan

    Men nejnejnejnejnej inte honom. De får för h-vete inte värva en back som inte kan tacklas (även fast det är ju det han ska vara så himla bra på) Han kommer ju in sent i varenda tackling och spelar så vårdslöst att det är hemskt. Jag hoppas innerligt att man inte värvar ytterligare en gammal avdankad Saikare, för sist (öberg) gick det ju käpprätt åt graven

  2. Jónas

    Nej inte en till seg gubba på backsidan. Vi behöver en motiverad spelare inte någon till som ska ”avsluta” sin karriär i löven.
    Ge oss en back som skulle offra sin käke för laget.
    Lundström är gammal och på väg utför, vi har nog med sådana spelare i dagens löven.

  3. Harre

    Glöm inte att han och Fredrik Lindgren var överlägset bäs i Boxplay när han spelade i Skellefteå. Löven bör också tänka defensivt! Så värva Lundström så ska ni se att det blir ordning på backsidan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.