Acke och Rahimi med Luleå

Ex-Löven Daniel Rahimi och Alexander Hellström har ju tidigare tränat med Löven under denna säsong, men när Löven fick dubbelmöte med Vaasa drog de upp till Piteå för att träna med Luleå.
– Det passade bra när dom (Löven) for bort, sa Rahimi på telefon från boendet i Piteå i går kväll.

Laget, som ju redan har två andra ex-löv i Mats Lavander och Kristofer Berglund, är i Piteå på träningsläger och kommer avsluta detta med en internmatch som Acke och Rahimi hoppas få vara med på. En stor del av anledningen till att de tränar med just Luleå är att de känner Roger Rönnberg sedan tiden i juniorlandslaget.
– Han frågade om vi ville vara med och det är ju perfekt för oss för att få upp tempot lite.

I och med att dom bjuder in er, känns det inte lite som att dom flirtar för att kanske kunna värva er när/om ni kommer hem?
– Nja, det vet jag inte riktigt. Men vi håller en god kontakt och så, för oss är det här ju en riktigt bra möjlighet. Vi får se hur det funkar i elitserielagen, det har vi ju aldrig provat. Men syftet för oss är att få upp tempot, sa Rahimi som har bokat resan till Nordamerika den 8:e.

Det är inte klart med något klubbyte så Rahimi har ställt in sig på att spela kvar i Manitoba Moose.
– Det är ingenting klart, det jobbas på en del och har varit några alternativ men inget som är låst. Det jag är inställd på nu är att åka dit och göra campet och sedan kriga på i Winnipeg.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.