Ville och Jimmy får kontrakt

Nyss kom ett pressmeddelande som förkunnade att Ville Vikeväinen och Jimmy Andersson får kontrakt över säsongen efter sina respektive tryout-perioder. Däremot får inte Christoffer Forssén något kontrakt.

Vikeväinen har växt in i det mer och mer, jag var till en början tveksam, och har på slutet tillhört en av få stabila backar i laget. Med sina defensiva kvalitéer är han så klart en spelare som behövs i laget, även om han kansker inte fullt ut besitter storleken.

Jimmy Andersson var en av de piggare i går men det blev inte särskilt mycket konstruktivt uträttat. Till en början kändes det som att Forssén låg bättre till mellan dessa två, men han har inte fått spela mycket på slutet.

Att ens Forssén och Andersson hade tryout-kontrakt, och inte "riktiga", var ju inget som var jättelätt att förstå när de offentliggjorde spelarna. Eller? Kolla själv, Forssén här och Andersson här.

Man får ju hoppas Qvist, Heino och Viktor Lindgren sitter på gällande kontrakt…

________

Edit: Nu har bjorkloven.com ändrat så att det är inskrivet en tryoutklausul.

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. Hur tydligt måste man skriva?

    Mkt tydligare än så här kan man väl inte skriva..?

    ”Björklöven har idag kontrakterat forwarden Jimmy Andersson, närmast från klubbens J20-lag. Kontraktet gäller 1 år med tryoutklausul.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.