Jonnie mot Västerås

Jonnie Karlsson har ju som bekant ryktats mot en hel del klubbar denna silly season, och nu är det dags för en nygammal. Mycket talar för att Karlsson kommer återvända till Västerås, som han represtenterade säsongen 1999-2000. Han ska i alla fall träna med dem i veckan och sen får vi se vad det blir.

Västerås sportchef Leif Rohlin sa ju till bloggen redan för ett par månader sedan att han var en av de spelare man hade på sin "lista" över tänkbara backar. Men då var det inte mer än så. Vilket det alltså är nu.

Etiketter: ,

11 kommentarer

  1. Tomas

    Kan bara hålla med Erik och Leffe. Helt obegripligt hur löven agerat i denna fråga. Vems ego har Jonnie trampat på i organisationen? Hur mycket lövare jag än må vara så kan jag bara instämma, önskar Jonnie att han får hänga någon balja mot Löven.

  2. Sigge

    Håller med dig Robin!
    Dags för både Björn och Herr Westman på VF att känna Bedros på pulsen gällande löftet att pengar ska in till klassförvärv.
    Fan det händer ju ingenting…..
    En ny skitsäsong kan vara slutet för Löven.

    Agera nu och känn herrarna på pulsen för tusan.

  3. Greger N

    Håller med både Sigge och Robin! Vi fans vill ha uppdateringar gällande de pengar som Bedros hoppades på. Luska mer Forsgren!

  4. RICKY

    Alla verkar tycka att Jonnie K är en stor miss att förlora. Och ja, det är han väl, sett till lönen. På isen är han inget speciellt, hyfsad offensiv och chansar med tacklingar (som han missar ofta). Defensivt har han svårt att hänga med och han är värdelös passningsspelare. Jag tycker Arto gör helt rätt, även om vissa (Karlsson, Bergmark) är hyfsade lirare så har de ändå inget att göra i ett lag som vill bli bättre än mittenträsket i Allsvenskan.

  5. Lulle

    Tack ska ni för Jonnie, jag hävdar att han kommer bli topp 3 back i Västerås i vinter, har sett och spelat med honom tidigare, helt klart bra i förhållande till vad han kostar. Gör sällan en riktigt dålig match.

  6. Jögga

    Jag håller med dig Lulle. Bor visserligen i Umeå nu, men är från V-ås och har mitt hjärta där. Minns inte JK från hans tidigare sejour i V-ås men såg honom under mitt första år i Umeå i fjol, och han blir garanterat en tillgång för laget. Hoppas han kritar på det förslag som presenterats för honom. Mvh /Jögga

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.