Svebbas målform håller i sig

Det verkar inte finnas någon hejd på Johan Svedbergs målproduktion just nu. Av bara farten tog han hem straffturneringen vid dagens träning.
– Han gör mål på allt just nu, konstaterar Fagervall med ett skratt.

Vid gårdagens match klev Alexander Eriksson av. Han fick en tackling som tog illa på höften och skulle kolla upp det hos läkaren i dag. När jag snackade med Fagervall hade han inte hört något från detta men han räknar inte med Eriksson på fredag.

När Eriksson klev av hoppade Olli Korkeavuori in, men inte heller han kunde fullfölja matchen. Han kände sig hängig och följde slutet av matchen från bänken. Det verkar gå sjukdom i laget då Mattias Wennerberg alltjämt saknas och i dag även Christopher Thörn, också han sjuk.

Kan varken Eriksson eller Korkeavuori vara med på fredag lär denna plats gå till Maxim Matushkin. På träningen i dag var Matushkin och Tobias Ternelius med från J20-laget. Det var även Marcus "Mezzy" Jonsson som fick göra ett inhopp i går och såg, minst sagt, ruskigt taggad ut. Det första han gjorde när han kom in på isen var att dela ut en open ice-tackling och vid slutsignalen var han framme och gnabbade med ett par Oskarshamnspelare.

Efter gårdagens urladdning var det förstås ett mer avslappnat gäng som tränade i dag.
– Jo, visst är det så. Men jag har sagt det tidigare också att på slutet tycker jag det har känts avslappnat och harmoniskt på något sätt, det har inte varit den där paniken som har varit tidigare, sa Fagervall.

 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.