Berra gör comeback

Det blev comeback för Johan Bergmark i år, trots allt. Alldeles nyss meddelade Lanza Chiefs att både han och Jimmy Blixt förstärker laget för resten av denna säsong.

Laget är med och slåss i toppstriden av trean och lär nu ha förbättrat chanserna för avancemang ytterligare i och med dessa förvärv som förstås kommer tillföra otroligt mycket.

Förra året var det lite tvärtom för Lanza. Laget dominerade i princip hela säsongen men sedan föll det bort spelare eftersom och när kvalmatcherna skulle spelas fick man kämpa för att få ihop tillräckligt med folk.

Etiketter: , ,

6 kommentarer

  1. Jambo

    Bra jobbat Cheifs!! Löven får skylla sig själv när man inte skrev med honom i sommras… men betala för ett gäng finnar som knappt kämpar det kan man! Hoppas han får chansen nästa år I Löven!!
    Chiefs mot tvåan!!!

  2. Nils

    Rykten säger att Blixt övergång kan bli problem, han har inte betalat böter till förbundet o får därför inte igenom övergången!!

  3. Jack H

    Klassförvärv av Chiefs! Vet att GM jobbat stenhårt med att få lös pengar till dessa förvärv, bara att lyfta på hatten då han verkar ha lyckats. En härförare som Blixt kommer att bli otroligt nyttig för de blågula med sin attityd och inställning. Att han sedan har ett handledsskott av NHL-klass gör honom till seriens i mitt tycke klart bästa forward. Grattis Lanza och starkt jobbat GM! Tvåan here we come!

  4. putte

    ”CHIEFS – NÄST BÄST I STAN!” ??? Tror att TSK smiskar stär**n av Chiefs, även om deras senaste förvärv onekligen håller högre klass än div. 3.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.