Parodin fortsätter

Parodin, även känt som Lövens skadelista anno 2009/2010, fortsätter. Eetu Qvists skada från i går, var precis som jag befarade, av den grad att han missar resten av säsongen.
– Just nu är jag bara less. Man kan inte tro att det är sant, suckade Qvist med märkbar besvikelse när jag ringde upp honom.

Då satt han i tåget till Arlanda. Ännu är det inte fastställt exakt vad det rör sig om men troligtvis är korbandet av och då väntar operation och sedan sex månaders rehab.

– Hyfsat tråkigt… Det känns som att det symboliserar säsongen på något sätt att det skulle sluta så här, suckade Qvist som – förstås – är besviken på sitt första Lövenår.

– Först och främst för att vi ligger där vi ligger. Och sen har jag inte nått den nivå jag vet att jag kan. Vissa matcher har det varit bra, men inte hela tiden.

Är det skadorna som har stört?
– Jag vet inte. Det har inte rullat som det brukar göra hela säsongen. Man kan alltid skylla på skador men jag borde ändå kunna leverera bättre.

Om ni har missat det skrev jag en artikel som som berörde ämnet för två veckor sedan.
– Det är helt sjukt om man kan säga så. Jag har aldrig sett något liknande, så konstiga skador också… Det är otur, sa Qvist.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.