Siken tillbaka

När Löven tränade i dag var Thomas Sehlstedt tillbaka efter sex veckors skadefrånvaro på grund av sin brutna handled. "Siken" körde för fullt, tyckte allt kändes bra och kan enligt planerna vara med på fredag när Almtuna kommer på besök.

Skönt, både för Siken och för Galbraith som nu kan få avlastning. Dock skulle jag tippa att det blir fortsatt danskt i kassen på fredag eftersom laget fått matchuppehåll i en vecka nu – något man inte direkt varit bortskämda med.

Jag var efter Leksandsmatchen inne på att det kom opassande med tanke på lagets formpeak, men Jocke Fagervall är inte inne på samma linje.

– Jag tror det är helt perfekt. Dels att vi får preparera med vila och bra träning, det har i stort sett bara varit värmningar och matcher på slutet. Sedan att vi får hela kropparna och få tillbaka energi, sa Jocke när jag nådde honom strax efter Kallas sköna guld.

Marcus "Messy" Jonsson saknades på träningen i dag då han gjorde halkbanan inför körkortet. Även Pontus Johansson var frånvarande då han spelat fyra matcher på fyra dagar med J19-landslaget.

I stället var det ett nytt ansikte vid dagens träning i form av storvuxne powerforwarden Dennis Boström som var upp kallad från J20-laget.

Eetu Qvist har ännu inte genomfört sin magnetröntgen, men allt pekar på att det, som jag skrivit tidigare, handlar om ett avslitet korsband och en rehabtid på sex månader.

Etiketter: , , ,

En kommentar

  1. bara att skeppa

    qvist har gjort sitt i löven nu. så fort tillfälle ges så ska man bryta kontraktet och skeppa honom. man hade väl ett 1+1 på han

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.