Ödesvecka del 3

I morgon är det dags – grande finale.

Hur man än vänder och vrider på det är det en extra krydda med matcher som betyder något och i den bemärkelsen är morgondagens batalj betydelsefull så det räcker och blir över.

Den mentala styrkan är – milt uttryckt – inte adelsmärket för Björklöven anno 09/10 och därför vore det livsfarligt att hamna i en kvalserie. Av samma anledning, den mentala biten, är jag skeptiskt till att Löven reser sig i morgon.
___

Men förhoppningsvis kan man få hjälp från Oskarshamn. Kanske kan man spekulera i att de hellre möter Sundsvall än Björklöven i en kvalserie och att man därför taggar till i morgon. Samtidigt är väl inte heller Sundsvall ett särskilt mentalt starkt lag och därför kan det mycket väl falera när det väl gäller.

Det var de – från Lövenhåll sett – positiva bitarna angående den matchen.

De negativa, att Oskarshamn redan är klar seriejumbo och att Sundsvall lär vara redo att kriga som aldrig förr, väger dock över.
___

Löven hade ett lättare träningspass i dag för att mjölka ur gårdagens match ur kropparna. Pontus Johansson var med på träningen och var aktuell för laget men insjuknade igen i feber och får följa matchen från sidan.

Johan Wikström är fortfarande borta men han ska värma i morgon och se hur han känner sig.
– Han vill jag i så fall ha in mellan Isak och Viktor, säger Fagervall.
När jag nådde honom satt han och kollade på Modo-HV71…

Om matchen imorrn sa han lite kort:
– Jag är ändå glad att vi har hemmaplan, vi har spelat bra på hemmaplan på slutet. Sen är det ju en jätteklyscha men det handlar ju om att våga för att vinna, så är det.

Det blir inga förändringar från gårdagens lag om inte Wikström tillfrisknar.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.