Despotovic hånade

När Asplöven i går slog ut Piteå ur playoff hamnade Daniel Despotovic i blåsväder. I vanlig ordning gjorde han både mål och assist men det är inte det han kommer bli ihågkommen för denna match.

Efter matchen hånade han Piteåspelarna genom att ta sig på skrevet i värsta Michael Jackson-anda.
– Jag kan köpa att det förekommer "trashtalk" under matcher. Men man hånar inte motståndare efter mål eller när man har vunnit, det gör man inte. Fruktansvärt osportsligt, säger Piteåmålvakten Markus Ottosson till Piteå-tidningen.
– Asplöven hatar Petter Lindberg som står upp för vårt lag med hårt och tufft spel. Men det som Despotovic och vissa andra spelare gör hos dem är riktigt grisigt, säger Piteås tränare Jens Hellgren till samma tidning.

Despotovic, som i Asplöven svarat för otroliga 31 (15+16) poäng på 17 matcher, fick matchstraff för osportsligt uppträdande.

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Karl

    Despos poängskörd är ju högst varierande. Räknar man bort hans fyra första matcher i Asplöven så har han gjort 15p på de senaste 13 matcherna. Det är ett poängsnitt som t.ex. Anton Edlund ligger på från sin backplats i Piteå.

  2. Sven

    Kan bara säga, Lita aldrig på Daniel, har sällan träffat någon som beter sig så oansvarsfullt, han verkar inte fatta att hans uppträdande både på och utanför banan hinner i kapp honom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.