Jonnie flyttar till Umeå

Silly season har börjat. Vi inleder med bloggfavoriten Jonnie Karlsson som i slutet av mars kommer flytta tillbaka till Umeå.
___

Västerås har meddelat Karlsson att man inte vill förlänga kontraktet med honom – men för honom spelade det mindre roll. Han hade redan bestämt sig för att flytta till Umeå.
– Jag sa upp lägenheten för två månader sedan, säger Jonnie.

Ex-lövets dotter ska börja skolan nu och sambon har fått tillbaka sitt jobb så därför flyttar man tillbaka till huset på Böleäng.

Hockeykarriären då? Jonnie stänger inga dörrar.
– Hockeymässigt har jag ingen aning vad det blir, jag har inte pratat med någon klubb.
– Vi får se vad det blir för mig, om Löven är intresserade, om det blir något civilt jobb eller något utomlands kanske. Vi får se.
Men det bästa för dig hade varit att spela med Löven?
– Ja, det hade ju varit det absolut bästa. Då behöver jag ju inte flytta på mig, säger Karlsson
Teg är på väg upp i division I. Men det kanske känns för lågt för dig?
– Man ska väl aldrig säga aldrig. Men även om man spelar i division två, division ett, allsvenskan eller elitserien så krävs det att man lägger ned väldigt mycket tid för att göra ett bra jobb. Ska man då jobba vid sidan av blir det kanske så att jag väljer att jobba fulltid och satsa på det då istället. Men att det skulle kännas för lågt så vet jag väl inte om jag kan säga.
___

Karlsson var Lövens poängbäste back innan han till detta år märkligt nog inte fick förnyat förtroende och flyttade till Västerås. I år har det dock gott tyngre för gotlänningen som gjort ett mål och fem assists på 46 matcher.
___

Jag har för mig att Jonnie fortfarande har sin parkering kvar på Umeå Arena. "Jonnie cash" står det på skylten. Bara en sån sak.

Etiketter: ,

4 kommentarer

  1. Don Käse

    Vore ett klassförvärv för Löven om Jonnie ”Go Jonnie Go” Karlsson signade. Vilken extas det skulle bli på H när Mr Cash på kick-offen åter drar på sig den grön-gula tröjan! Jack H skulle go bananas! Herr Karlsson är dessutom en otroligt prisvärd spelare som besitter något som i år varit bristvara i vårt kära Björklöven: Klubbhjärta!
    Signa omedelbart J&J!!!

  2. Crosby

    Snälla alla, ägna inte hela denna silly season om att tjata om Jonnie. Han var OK en gång i tiden, men sista säsongen i Löven var han inte så märkvärdig och denna säsong har han varit ren usel i Västerås. Låt oss satsa på någon annan eller några juniorer istället.

  3. Semla

    Crosby!! Han var ju Lövens poängbäste back förra året, så du kan ju inte säga att han var dålig???

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.