Tung dag för Krisse och Acke

I dag är en tung dag för Kristofer Berglund och Alexander Hellström. Luleå tappade ju snöpligt slutspelsplatsen man haft hela säsongen när Timrå i går vann med 1-0.
– Det är en ny dag i dag, sa Krisse. Det är lite småtomt, lite samma känsla som när vi åkte ur playoff med Löven. Jag tror inte nån i laget hade räknat med att vi skulle förlora det här.

Sedan drog Krisse paralleller till Haiti och att man kanske måste se saker ur ett större perspektiv ibland…

Acke var ju inte med när Löven åkte ur playoff mot Borås och rankar gåradgens förlust som den tyngsta i karriären.
– Jo det får man nog säga. Det är tomt. Det är nästan alltid samma känsla när säsongen är slut, det blir som att "jaha"… Nej, det är jävligt tomt.

Varken Krisse eller Acke har hört något från Luleå angående framtiden. Aftonbladet spekulerade i en artikel i går att Krisse kan vara på väg bort eftersom hans agent inte pratat något med Luleå sedan i november.
– Det förstår man. Man är inte högst i näringskedjan och då får man vänta, säger Krisse som dock gärna stannar i Luleå.
– Jag trivs skitbra i Luleå, jag har fått alla chanser och är jättenöjd med min tid här. Men just nu kan jag varken säga bu eller bä vad det blir.

Men om du måste lämna Luleå känns det inte aktuellt att flytta hem och spela i allsvenskan med Löven antar jag?
– Nej, det gör det väl inte, inte än i alla fall. Det känns som att jag vill prova på det jag kan och så jävla dålig har jag väl ändå inte varit. Det gick tungt i början men sen har det gått bättre… Riktigt bra har det väl inte varit men ganska bra, godkänt i alla fall.

Acke:
– Jag vet inte hur framtiden ser ut alls, jag har ingen aning. Men jag trivs bra här, det har varit helt underbart att komma hit och få spela elitseriehockey.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.