Hellgren har inte hört något

Jag har haft fullt upp med annat i kväll och inte hunnit göra några djupare kollar på vad som händer kring sportchefstjänsten. Men jag slog en snabbpling till Jens Hellgren för att höra om det hänt något mer.
– Nej det har inte hänt nånting, sa han.

Löven hade styrelsemöte i går. En ovild gissning är att ärendet var uppe på detta möte. Jag frågade Hellgren om han hört något mer sedan vi pratade senast (i söndags).
– Nej, det vet jag inte…
Du vet inte?
– Ha ha, nej jag kommer inte ihåg… Nämen, vi har inte pratat något mer.

Antingen mörkar Hellgren eller så är detta ett tecken på att han inte är det hetaste alternativet.

…eller så är Löven så sega att man helt enkelt inte har varit i kontakt med någon de tre senaste dagarna. Men det har jag svårt att tro.

Etiketter: ,

3 kommentarer

  1. Johan

    Skön bild. Visst är det vår egen Mike Mecano som står med ryggen emot? Förmodligen drar han en av sina klyschor, eftersom Petter skrattar så hjärtligt. : )

  2. fy

    vilken jäkla mussepigg-klubb detta är alltså. man springer runt som småbarn och säger ”inga kommentarer” tills man nästa kräks. Inser man inte att man måste agera förra veckan för att klubben skall tas seriöst? vilken spelare kommer vilja vänta till i mitten av juni på ett kontraktsförslag eller liknande? Man kanske även vill se vilka tränare och chefer som kommer styra innan man kritar på… vilken jäkla pajasförening

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.