Tid går till spillo

I dag beslutade tingsrätten att avslå Björklövens ansökan om rekonstruktion. Visst, det går både att överklaga denna eller att bara omformulera den och skicka in en ny.

…jag får just nu när jag skriver detta ett pressmeddelande att Löven överklagar tingsrättens beslut. "Vi uttrycker en stor förvåning över beslutet då ansökan är gjord efter vad som är brukligt i dessa sammanhang”, säger Mattias Lundberg i pressmeddelandet.

Det börjar kännas som att det är blir en utdragen historia.

Hur som helst går viktig tid till spillo och det är en så klantig grej som ligger bakom det.

Viktig tid för den nye sportchefen att bygga en duglig trupp för kommande säsong. Spelare försvinner från spelarmarknaden varje dag och dessutom lär klubbar redan ha börjat rycka i de björklöv som står utan kontrakt efter den sista april.

För som jag har skrivit tidigare måste den rekonstruktör som anlitas godkänna att Löven anställer den nye sportchefen innan man gör det.

Med tanke på att Lövens säsong tog slut för snart fyra veckor sedan är det förstås på tok för sent att inte ha klart med någon sportchef. Men med facit i hand förstår man att alternativ som John Slettvoll inte var realistiska…

Nu är vi lite drygt tre veckor från tidpunkten Arto Sirviö klev på förra året. När årets säsong var slut kändes det som en omöjlighet att ens hamna i närheten av det.

Men när årets säsong var slut visste vi inte hur illa klubben egentligen mådde under ytan.

Etiketter: ,

En kommentar

  1. Patrik

    Förstår inte riktigt hur du tänker? Björklöven kanske inte finns längre efter den här säsongen med tanke på dagens situation.

    Då tycker du att det går tid till spillo för att de flesta spelare redan försvunnit till andra klubbar pga att laget inte har någon sportchef.

    Du måste ju vakna och inse att Löven kanske inte existerar nästa år och att det här var det sista vi sett av laget. Hela den här soppan är en skandal! Det enda laget som man vill se i Umeå (förutom Umeå FC då) försvinner från hockeykartan i Sverige det gör mig grinfärdig.

    Umeå som sportstad 2011 är lika med = DÖD

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.