Liket lever

Leif Danielsson går in när han som behövs som mest – igen.

Tillsammans med en ännu okänd sponsor går man in med sex miljoner, tre miljoner vardera, och därmed får förstås Löven betydligt bättre möjligheter att få igenom en rekonstruktion.

Nu kan tingsrätten omöjligt avslå ansökan om rekonstruktion, en ansökan som redan i går enligt experterna var tillräckligt välformulerad för att gå igenom.

Har Löven tur nu kan rekonstruktionen godkännas redan i morgon och det skulle förstås spara en hel del tid att kunna göra formellt klart med Jens Hellgren och Lars Molin innan påsk.

Då kan silly season börja i förgrunden medan den ekonomiska krisen avhandlas bakom kulisserna.

Leif Danielsson måste vara hyfsad peppad på att det ska gå bra för Löven. Att gå in med så mycket pengar ännu en gång när klubben sedan tidigare visat att man inte kan hantera ekonomin, det är stort. Riktigt stort.

Och kanske lite dumdristigt?

Etiketter: , , ,

3 kommentarer

  1. Mårten

    Är det inte dags att döda myten om att Leif gick in med 10 millar förra svängen. Han lastade inte in några pengar överhuvudtaget! Han är en hjälte som garanterade pengar vid bolagiseringen men han gick inte in eftersom vi andra köpte våra andelar! Om han sedan gör det den här gången så är det ju fantastiskt.

  2. Jens

    Den hemliga sponsorn, har du någon aning om vem/vilka det är!?
    Ett företag i umeå?
    Har fått höra från anonyma källor att ett företag i Umeå gått in med mellan 2 och 3 miljoner i veckan. Och det var inte Leif.
    Luska vidare i det.

  3. Hjalmar

    Leif Danielsson har aldrig gått in med några pengar i Björklöven och kommer inte att göra det nu heller. Denne man är otroligt skicklig på att lägga ut dimridåer i syfte att få andra att ställa upp – själv gör han det aldrig.
    Tycker det är dags för VK att syna denne man, hans fagra löften och vad han verkligen gör. Börja med tiden då Daydream fanns.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.