Jon till Örebro

Jag snackade med Jon Palmebjörk tidigare i eftermiddag och även om han inte sa det själv, var det rätt enkelt att förstå att han var nära något annat än Björklöven.
– Jag har pratat med Molla och jag var intresserad om man säger så, men… Äh, jag kan inte säga nåt mer, jag säger inga kommentarer, sa Jon då.

Nu är det officiellt att Palmebjörk hamnar i Örebro i stället.

Något som ganska tydligt förtäljer vad Björklöven har för status i hockeysverige just nu.
___

Edit: Så säger Palmebjörk nu:
– De erbjöd en helhetslösning och en satsning som jag tror är svår att kunna matcha. Jag kände att det var helt rätt för mig.
– De visade verkligen att de ville ha mig och de presenterade en intresant satsning med ny arena och allt… Det kändes verkligen attraktivt, men framför allt att de verkligen ville ha mig.
Du har snackat med Löven. Hur lät det?
– Det lät intressant, det är som jag sa till dig tidigare att jag är absolut intresserad av att spela med Björklöven nån gång i framtiden, men nu blev det som det blev. Jag tycker inte riktigt de kunde erbjuda samma satsning, även om jag tror att de har någonting bra på gång och jag tror väldigt mycket på Molla och Jens. Och de visade verkligen att de ville ha mig, det var jättekul att höra.
– Jag gjorde det jag kände var bäst för mig och det känns som att jag tagit ytterligare ett kliv i karriären. Men Löven var absolut med i mina tankar.

Etiketter: , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.