Löven bryter kontrakt

Både Christopher Thörn och Tero Koponen hade 1+1 årskontrakt som gick att bryta. Björklöven har utnyttjat den optionen med båda två och de står nu kontraktslösa.

Dock utesluter inte Lars Molin att det blir en fortsättning för duon.
I den ekonomiska situation vi befinner oss måste vi vrida och vända på varje krona och har därför sagt upp den nuvarande avtalet och ska istället försöka omförhandla, säger Lars Molin till bjorkloven.com.

Däremot blir det som väntat fortsättning för Patrick Galbraith. Han hade ju en elitserieklausul i sitt kontrakt, men tiden för denna har gått ut och han blir kvar i klubben över nästa säsong.

Etiketter: , , ,

5 kommentarer

  1. erik

    Om dom vill och det är ekonomiskt möjligt ser ja gärna båda nästa säsong. Tero va väl nästan top 3 av spelarna förra året.

  2. Håkan

    Jag förstår inte det här med inställing… Har man bättre inställing än nån annan bara för att man har spelsinne som en båsdörr och inte kan annat än åka skridskor och smälla på?! tänk på saken…

  3. Sam

    Håller med Håkan. Plötsligt handlar allt om inställning hela tiden. Det verkar gå före allt, även hockeykunnande och potential. Lite kvalite måste man ju ha också. Jag har bra inställning, antar att jag ligger nära ett kontrakt bara jag hör av mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.