Nevva till Malmö

Nej, ex-löven verkar inte vilja komma hem till Björklöven, vilket jag i och för sig inte klandrar dem för. Patrik Nevalainen har kommit överens med Malmö om ett tvåårskontrakt.
– Ja, det kan man säga, säger Peo Larsson till Skånskan.
– Det är en liten och spelande back. Ingen stor och tuff spelare. En högerfattad lirare.

Etiketter: ,

6 kommentarer

  1. TagoMago

    Nevalainen är väl inte direkt en karaktär att bygga laget kring. ”Vilket jag inte klandrar dem för…” Varför bloggar du om Löven? Som lokalreporter på sporten förväntas du väl stödja umeålagen – annars kan du väl byta jobb. Det är mycket negativ energi från din penna vilket knappast bidrar till mer publik eller att det går bättre för laget. Du framstår som en fairweather skribent och detta illusteras på ett genant sätt genom ditt bästa idrottsminne med M.U & David Beckham. Finns det verkligen ingen mer initierad och mer erfaren person som kan skriva om de lokala favoritlagen. Infantilt dåligt

  2. Björn Forsgren

    Svar till TagoMago (2010-04-18 23:58)
    Att jag som journalist ska förväntas stödja laget är bara ett löjligt påstående som inte ens är värt att kommentera. Jag hänvisar till Löven4Ever-bloggen om du vill läsa vad supportrar skriver.

    Är det konstigt att det skrivs mycket negativt om Löven som läget är nu? Ska jag bara skriva positiva saker? Då blir det inte särskilt många inlägg på denna blogg.

    Vad David Beckham har med saken att göra förstår jag inte!?

  3. Gino

    Vänta nu. Jag tycker att det ligger lite sanning i detta. Att du ska vara objektiv är ok. Men en BLOGG är väl just en blogg för att en person ska få skriva om ett ämne man är intresserad av. Du kanske faktiskt inte är rätt person att BLOGGA om Löven eftersom du inte är intresserad av just dem, utan bara intresserad av hockey i allmänhet. Blogga om hockey och låt någon annan blogga om Löven. Kanske inte värt att kommentera, men tänder till eftersom du säger att ’det är ett löjligt påstående som inte ens är värt att kommentera’ och sedan ändå kommenterar det. Det är infantilt.

  4. Anders Lindgren

    Gud så skönt. Hade man värvat han igen hade jag gråtit. Då hade man fått sitta och äta fingrarna av sig så fort han fått puck i egen zon. Stackars malmöfans säger jag bara.

  5. Coachen

    Vore kul om NÅGON spelare kontrakteras snart, oavsett tidigare löv eller inte. Bara å hoppas vi får ihop tillräckligt med spelare som dessutom är någorlunda slagkraftigt som lag med tanke på förutsättningarna…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.