Löven illa ute

Det såg ut som att man hade rett upp situationen när Danielsson och en okänd sponsor garanterade sex miljoner, men tydligen inte.
– Vi har fortfarande drygt ett dygn på oss, och vi kommer att fortsätta arbeta intensivt för att in i det sista försöka lösa situationen, men läget ser just nu dystert ut, säger Björklövens ordförande Mattias Lundberg i ett pressmeddelande.

Ett sista, desperat, rop på hjälp till sponsorerna som man vill ska förstå allvaret. Nu måste det hända något?

Det är mycket som känns konstigt med det här.

Etiketter: ,

10 kommentarer

  1. Vissna löv

    Happ!

    Björklöven har redan slarvat bort de 6 miljoner som de fått av sponsorerna eller är skulden bottenlös? Håller med dig Björn, något känns väldigt konstigt och obehagligt.

  2. tomas

    Ge mig snälla en anledning varför klubben inte ska gå i KK?! Seriöst undrar jag om alla som krigar för detta är helt ok i skallen men kanske är jag som är utv

  3. Lövenbloggaren

    Vissna löv: De sex miljonerna är kvar, men tydligen behövs mer. Man har väl lyft ytterligare på en sten eller öppnat ännu en garderob. Tror i min enfald att det löser sig. Fråga mig inte varför, men det är bara en känsla jag har. Om sen räddning eller konkurs är det rätta låter jag vara osagt. kanke skulle vi konka för att börja om igen. Frågan är bara om vi då kommer tillbaka till allsvenskan. Ettan är inte lätt att passera. Se bara på Asplöven.

  4. ...

    löven kommer endå ingenstans lika bra att gå i KK. Men hoppas endå att det löser sig löven är ju endå i ens hjärta!

  5. Jonas

    Ja och den ekonomiska dopningen i Löven slutar aldrig att förvåna. Det är ju ett mirakel att en så misskött förening fortfarande har sponsorer och eldsjälar kvar. Personligen tycker jag ett det vore oerhört tråkigt om Löven försvann men det känns inte som att de tävlar på lika vilkor på det sätt man uppträtt ekonomiskt de senaste tio åren.

  6. Maria

    Snälla ni ta kontakt med Peter Forsberg och be om hjälp.
    Han har råd Björklöven får bara inte dö

  7. Kristina Kristiansson

    Lägga ner? Knappast, jag har idag mailat in beställning upp till IF Björklöven på drygt 1 000 :-)från Dalarna på souvenirer från föreningen!
    Vad gör andra fans?
    Lokala/svenska företag?
    Sponsorer…vill ni ha kvar IF Björklöven?
    passar Dalaupproret vidare….andra län/länder/ishockeyintresserade mfl!!!

  8. Hakka

    NU vädjar föreningen och ber på sina bara knän om bidrag från olika håll. Börja med det redan i början av säsongen så finns nog pengarna slutet av säsongen när elitlicensen ska godkännas. 😉 Arbeta för mer publik på matcherna till exempel. 2006-07, vad hade Löven för publiksnitt då? Jag vet inte riktigt men har för mig det låg på 3200 nånting. Vad har det legat på i år? 1200? Hur mkt pengar har man förlorat där? Lär ju va kanske 100 000;- VARJE MATCH. Jag vet inte alls. Vet inte om jag har rätt eller otroligt mycket fel. Men jag har ju mina funderingar kring saker och ting.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.