Sanningen

Gunnar Johnsson har via gediget journalistiskt arbete fått fram en stor del av förklaringen bakom Lövens situation. En väldigt läsvärd artikel.

Det förklarar att allt inte har gått ihop. Samtidigt kan jag inte komma ifrån att jag tycker det är klantigt och amatörmässigt av Löven att göra av med pengar man inte har på papper. Speciellt en förening med Björklövens historia måste inse värdet av att inte ta några ekonomiska chansningar utan hela tiden det säkra före det osäkra.

Så visst, de uteblivna pengarna är en stor del av förklaringen. Men det är fortfarande Björklöven som har satt sig själva i den här situationen.

Nu väntar vi in det definitiva beskedet. Det känns som att varenda hockeyintresserad person i Umeå, inklusive jag, är som på nålar i dag. Nu hoppas vi in i det sista att det här löser sig.

…Löven i division 3? Nej, det finns inte.

Etiketter: ,

5 kommentarer

  1. Lasse

    Ja men det värsta är hur det blir med junorverksamheten,får hockeygymnasiet vara kvar,hur blir det med J20 superelit,J18 superelit???

  2. Norrköpings Leksing

    Undrar om man kan köpa en kratta och kratta upp alla ruttna björklöv efter konkursen….. Det blir komposten för detta ointressanta och tråkiga hockeylag.

    MVH Leksands IF forever and until die!

  3. joba

    Se till att ta reda på vad som händer med juniorerna dras dessa med eller får t ex J20 spela kvar i superelit har föreningen råd med det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.