Lugnt kring spelarna

Det är ännu inte varit en enda spelare från Björklövens trupp som har gjort klart med ny klubb. De spelare som har kontrakt över nästa säsong, till exempel Nils Andersson, Johan Svedberg och Patrick Galbraith, kan inte skriva på nya kontrakt förrän tiden för överklagan av konkursen har gått ut och måste alltså vänta till den 12:e maj.

Men de övriga är förstås fria att gå men det har inte direkt varit någon huggsexa än så länge. Inte så konstigt heller, å andra sidan, med tanke på hur säsongen varit – sportsligt, alltså.
___

Dagens avslöjande från Krainer väcker ännu mer frågetecken vad man egentligen har sysslat med och man börjar fråga sig hur djup klubbens ekonomiska grop egentligen är. Det lär knappast vara det sista som kommer fram i den här soppan – var så säkra på det.

Om även IF Björklöven dras ned i den här skiten vore förstås också det förödande. Då är även ungdomsverksamheten i fara.

Precis som jag berättat tidigare träffades Johan Björk och andra intresserade finansärer i går. Man vägrar ge upp hoppet att rädda klubben och försöker gripa alla möjliga halmstrån för att det inte ska bli konkurs.

Samtidigt fortsätter Sundsvall tro att deras plats redan är hundraprocentigt säkrad, trots att så inte är fallet. Även om jag förstås tror, och allt talar för, att de spelar allsvenskt säsongen 2010/2011.

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. umebo

    Det sista som överger är ju som bekant..hoppet.
    Löven betyder ju ändå rätt mkt för regionen.Många läser och via media hur det det brukar gå för laget Så många förlorar på¨detta ett bra tag framöver.
    Varför har ingen insamling startas ..många bäckar små ju!
    Kämpa löven anhängare!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.