Årsmöte 18:e maj

Det är nu klart när Björklöven kommer ha sitt extra årsmöte där man ska tillsätta en ny styrelse. Detta blir tisdagen den 18:e maj, med andra ord dagen efter ödesdagen som är den sista dagen Löven har möjlighet att överklaga konkursen.

Valberedningen har arbetat i det tysta med att få fram intressanta namn sedan den nuvarande styrelsen ställde sina platser till förfogande för en dryg vecka sedan och man har varit i kontakt med ett par namn.

Åsa Ögren, som är med i valberedningen, ville inte kommentera några namn, men som ni kunde läsa i dagens VK är Erik Orring ett av namnen som är aktuell för ordförandeposten.

– I dag vet vi inte exakt vad vi letar efter. Men vi är självklart intresserade av att hitta kompetenta människor som vill hjälpa Björklöven, sa Ögren tidigare i dag.
– Inte bara folk som har hjärta för klubben utan kompetenta människor som har de kontakter som krävs och långsiktigt vill hjälpa klubben framåt.

Orring är ett respekterat namn i affärsvärlden och känns spontant som en lysande lösning om han skulle vara beredd att lägga ned vad som krävs för rollen. Inte minst med tanke på hans goda relationer till Balticgruppen.

…men å andra sidan är jag rätt dåligt insatt i vad det mer finns för alternativ.
___

Anton Edlund har i det tysta påbörjat en insamling bland gamla Lövare för att skrapa ihop ytterligare pengar till klubben. Bland ex-löv som bidragit med pengar redan finns bland annat namn som Alexander Hellström, Alexander Sundström, Patrik Nevalainen, Daniel Rahimi och Kristofer Berglund.

Edlund hade så här långt hunnit kontakta runt 30 personer och alla hade varit positiva.
– De ser det som en självklarhet att hjälpa till. Det är många som har fått mycket av Löven, både inom karriären och socialt, sa Edlund.

– Det är viktigt att påpeka att den här andra Rädda Löven-insamlingen som görs är helt fantastisk. Anledningen till att vi gör det här är inte att den inte duger utan mer att komplettera med de som inte hade tänkt i de banorna annars.

Allt det här för att slippa ett nytt bakslag. Dagen när Löven ansökte om konkurs är inte något Edlund vill återuppleva genom att överklagan inte ska gå igenom.
– Den dagen det beskedet kom var nog den värsta dagen i mitt liv. Jag skulle inte vilja uppleva den igen.
___

Jag skrev ju tidigare om att Serbens avtal var uppsagt. Detta gäller dock inte Lars Molin och Jens Hellgren, som precis som alla andra, avvaktar vad som händer.
– Vi har ju gällande avtal så det finns inte så mycket vi kan göra, sa "Molla"

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Peter

    – Vi har ju gällande avtal så det finns inte så mycket vi kan göra, sa ”Molla”
    Är Molla dum på riktigt eller spelar han bara dum? Till att börja med kan de riva sina kontrakt som löven inte har råd med. En gratis Slettvoll eller en DYR Lars-Jens. Riv kontrakten så gör nåt riktigt för att rädda löven.

  2. ABC

    Molla MÅSTE vara dum på riktigt! Han lär ju vara en populär kille hos fansen när han sitter med sitt överbetalda kontrakt! FY FAN! AVGÅ!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.