Galbraiths lägenhet beslagtagen

Snackade lite med Patrick Galbraith som var hemma hos föräldrarna i Danmark och kopplade av. Han har tänkt komma upp till Umeå inom de närmsta veckorna men har ett litet problem.
– Jag har ingen lägenhet kvar så jag vet inte hur det ska funka…

Va? Men du hade väl kvar lägenheten?
– Nej, dom tog den när det blev konkurs.

Men vad hände med alla dina grejer?
– De tog mina grejer också. Jag vet inte var de är nu, de kanske är på kansliet eller nåt, jag vet inte. Curre kanske har tagit hem dom till sig…

Men vad hade du för grejer då? Var det mycket?
– Nej, det var inte så mycket. Lite kläder, en gitarr, ett playstation och lite såna grejer.

Lägenheten var skriven på Björklöven och antagligen kunde man inte betala hyran när tingsrätten fastslog konkursen. Nu blev ju denna upphävd och dansken hoppas att han ska få tillbaka samma.

Anledningen till att jag ringde Galbraith var bara för att fastställa det han sagt tidigare: Att han stannar i Löven om det inte blir konkurs. Det har ju spekulerats en hel del i både svensk och dansk media att han letar ny klubb. Men om det löser sig med elitlicensen stannar han.
– Jo, det är där jag har kontrakt, konstaterade han. Men det är svårt att säga just nu, allt är så osäkert. Om det går två veckor och det sen visar sig att det inte löser sig blir det svårt att hitta ny klubb, speciellt som målvakt. Men om det löser sig, jättebra, då har jag en klubb. Annars blir det jättesvårt.

Det har varit mycket spekulationer i media att du letar ny klubb.
– Jo, men det är helt naturligt, man måste ju hitta nya möjligheter om det inte går. Men som det ser ut nu blir jag ju kvar i Umeå.

Stämmer det att Leksand visat intresse?
– Jo, vi har pratat men inte så mycket mer. Vi har samma målvaktstränare i Danmark så det är vi som har pratat lite, men det är inte så mycket mer. Det är mest en mediagrej.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.