Tillbaka

Tillbaka från en veckas semester och har en hel del att ta igen. Han knappt komma iväg från stan innan jag nådde chockbeskedet att man nekades elitlicens.

Även om Björk & co lämnar in en överklagan är det bara att inse: Nu är det kört. Aldrig att förbundet kommer ändra detta beslut.

Om inte annat så har redan tillräckligt med spelare redan lämnat eller hunnit lämna innan det defenitiva beskedet kommer.

…Galbraith har gått till Leksand.

…Nils Andersson till Växjö.

…Viktor Lindgren till Rögle.

…Christopher Thörn till Sundsvall.

…Duon Marcus Rindestig och Marcus Lundberg blev i dag klara för Teg.

Bara där flera kuggar som skulle vara viktiga var Löven än kommer spela nästa år. Börjar jobba i morgon igen men har redan nu ett par färska uppgifter. Eller det kanske har stått någon annanstans, har inte hunnit kollat runt allt ännu…

…Johan Wikström blir i dagarna klar för Almtuna. Wikström själv bekräftade att han står nära en klubb, men ville inte kommentera bloggens uppgifter om Almtuna när min kollega Markus Isacsson var i kontakt med honom i dag.
– Jag har inte fått något erbjudande från Björklöven och som hockeyspelare måste man se över sitt hus. Det blir nog klart på tisdag eller onsdag, sa Wikström i alla fall.

…Johan Svedberg är på väg till Rögle. "Svebbas" agent Christian Sjögren bekräftade att det är en av de aktuella klubbarna.
– Jag har sällan haft en spelare med så mycket intresse men det lutar åt antingen Leksand, Rögle eller en elitserieklubb som jag inte kan säga namnet på, sa Sjögren.

…Jens Ledin lär vara på väg till en division I-klubb i södra Sverige. Dock oklart vilken.
___

Tja, det är endel dystert kring klubben Björklöven just nu. Det enda positiva var att man i dag drog fram en styrelse med namn som låter intressanta på pappret. Framför allt att man till skillnad från tidigare nu har någon med riktig hockeykompetens i Peter Johansson.

Men jag har känslan att det lär komma fram mer spelare som lämnar klubben de närmsta dagarna. Mer dystert med andra ord.

Etiketter: , , ,

3 kommentarer

  1. Daniel

    Det känns som att de har gett upp helt. Hur man inte förbereder sig för pissettan genom att åtminstone hålla kontakten med hyfsade div. 1 spelare utan låter kommande konkurrenter signa upp dem är en gåta.

    Man kanske lägger ned som Bror säger, det vore en större katastrof än om de lirar ettan. Tragiskt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.