Möjligheterna förminskas

Tiden går och möjliga spelare försvinner för varje dag. En som absolut hade kunnat vara aktuell nu när det med 99,9 procents säkerhet blir division I är Anton Edlund. Men i dag blev han klar för Gislaved, en division I-klubb i södra Sverige.

Föga överraskande har Edlund inte hört ett ord från Björklövenledningen.
– Nej, ingenting, sa Edlund när jag snackade med honom alldeles nyss.

Edlund är en Lövenprodukt med Lövenhjärta och jag är själv helt övertygad om att han hade lyssnat med stora öron om Löven hade hört av sig. Själv svarade han så här:
– Inte omöjligt. Jag kan varken säga att det hade blivit Löven eller inte, men det hade så klart varit ett alternativ.
– Givetvis har man funderat över hur man hade ställt sig om de hade hört av sig. Jag hade kommit ganska långt med Gislaved när beskedet kom att Löven inte fick elitlicensen, men visst har jag funderat på det. Men nu blev det aldrig så att de aldrig ställdes mot varandra i och med att Löven aldrig var intresserade.

Snackade i går med Martin Johansson som då inte hade hört ett ord. Men han kunde tänka sig att stanna, trots att det blir division I.
– Jag tycker fortfarande att hockey är skoj och jag vill fortsätta spela, men var kan jag inte säga. Men självklart, om Löven är intresserade och villiga vill jag helst spela där.
Även i division I?
– Ja, det är inget som säger att jag inte skulle kunna spela i division I.

Samtidigt sitter Molla och Jens utan någon budget och utan något att erbjuda.
– Vi sitter med agenter och håller koll på marknaden. Men vi har inget att göra av med så det är lite svårjobbat. Men det här är ingen lätt sits för någon, sa Molla när jag snackade med honom i går.

Det börjar bli dags att ta tag i det här. För varje dag som går minskar möjligheterna att skapa ett slagkraftigt lag till division I om man nu vill ha någon som helst möjlighet att komma tillbaka till allsvenskan.

Etiketter: , , , , ,

3 kommentarer

  1. erka

    helt sjukt det här, borde man inte kunna ha en liten aning om budget nu? kommer ju inte finnas en spelare kvar.

  2. Flensson

    Nu är det som vanligt i Löven? Tåget har gått och Lövenledarna står kvar på perrongen man mer eller mindre pissar på alla som varit i eller nära A-laget,varför inte vara lite ödmjuk för en gångs skull och säkra bakåt lite,och kanske hört sig för I GOD TID med tex Linus Boström,Anton Edlund,Marcus Lundberg mflmfl,nää de duger inte…DUMJÄVLAR fy faan va ni suger….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.