Förbundet sa nej

I dag kom så det mycket väntade beslutet att Svenska ishockeyförbundet fastställer den allsvenska nämndens beslut att inte ge Björklöven elitlicens.

Johan Björk meddelar, precis som tidigare, på stående fot att man kommer överklaga ärendet vidare till riksidrottsförbundet men inser samtidigt – mycket riktigt – att man nu får ställa in sig på division I-spel.

Kanske kan detta på allvar få fart på lagbygget som, trots att budgeten står färdig, inte har påbörjats än. Noll spelare är klara och Molla/Hellgren har ett hästjobb framför sig för att få fram en slagkraftig trupp till kommande år.

Ska bli intressant att se hur intresset kring Löven kommer påverkas när klubben hamnar i division I. Kommer denna blogg fortfarande läsas? Eller ska jag rentav lägga ner? Vad säger ni?

Etiketter:

20 kommentarer

  1. Jan

    Jag kommer i alla fall alltid att ha Löven i mitt hjärta. Jag kommer följa dem lika mycket nu, som jag gjort tidigare år. Om du fortsätter så kommer jag läsa, jag är inne varje dag och läser bloggen. Du gör ett kanonjobb! Lövare ger aldrig upp. Medgångarna kanske inte kommer läsa bloggen mer, men vi trogna lövare kommer att läsa på denna blogg. Så fortsätt du! 🙂

  2. Johan

    Nej för fasen Björn!
    Fortsätt blogga… Det finns ingenting i Umeå som väcker så mycket känslor som Björklöven. Inte alla innebandylag tillsammans. Bloggen ligger i topp varje dag och vi är långt ifrån säsong. Bloggen måste bli kvar.

  3. Jens

    Självklart skall du fortsätta med bloggen, den överlägset bästa här på VK. Alltid lika intressant läsning, hoppas på lite roliga spelaköps-intervjuer och så vidare inom kort:)
    /Jensa…

  4. K

    Naturligtvis ska bloggen fortsätta.
    Det kommer annars att bli i princip helt omöjligt att ens få veta något som händer inom föreningen för en person som bor söder om Dalälven – vilket många supportrar gör.
    Då ”vi” (flyttar i höst) inte längre kan se några matcher kommer även intresset hos många att börja avta allt mer om man inte har ett aktivt nyhets/bloggflöde att gå till.

  5. The Sandwich

    Kom igen nu Björn, Löven berör och det vet du. Tänk ”TOTL” och att det är i motvind som draken lyfter.. Du behövs mer än någonsin.

    Westman gjorde sin intervju med Mr Sakayan, när ställer du Krister, Leif och Matte mot väggen? Jag tycker Bedros kom alldeles för billigt undan och svävade eler mumlade på de flesta frågor..

    Fram med tunnan och kör en Sverker!

  6. Karl

    Varför skulle intresset minska? Umeå följer ett grön-gult lag som heter IF Björklöven. Vilken division laget spelar i saknar betydelse. Nu är det bara knyta näven i fickan och göra detta till kult. Vi ges möjlighet att uppleva något som vi kan berätta för barn-barnen om många år, vi var med när Löven var nere och vände i division 1!

  7. löven forever

    Självklart skall du blogga vidare. All fokus måste läggas på att sejouren i ettan enbart blir ett ”ettårigt” plågeri 😉 Hoppas sedan vi får se Sundsvall i botten igen så att vi kan dänga upp dem i ett ev kval och sedan låta dem få självdö som förening pga usel ekonomi 🙂

  8. Fredde

    Självklart ska du fortsätta blogga!! 🙂 Är själv en sundsvallare som börjat föjt din blogg och som många säger, löven berör ju o kanske framför allt just nu.

    Sen till löven-forever, nu ska du INTE ta ut din negativa energi på Sundsvall hockey bara för att man själva försökt överleva o vara kvar i allsvenskan, precis som löven gjort hela våren o som tydligen fortsätter… I grund och botten är det BARA och enbart BARA löven som är upphov till den uppkomna situationen! 🙂

    Men fortsätt blogga! Jag önskar er lycka till med ”det nya löven”! 🙂

  9. Pj

    En gång Löven ALLTID Löven!! Nu är det dax att bygga från grunden!! ALLA som är trogna hänger på detta tåget nu……fortsätt skriv, för vi kommer läsa.

  10. Randy

    Det viktiga är att årsmöte/årsstämma inte beviljar styrelse och VD ansvarsfrihet. Då kan aktieägare och medlemmar stämma styrelse och VD för att de har misskött sig. Det kan kanske dra in ytterligare några miljoner till klubben. Detta är enda sättet som man kan ställa någon till svars för soppan. Skriv gärna en artikel om det.

  11. Mats

    Visst känns det visset, men även om Löven inte känns sportsligt intressanta längre så finns det ju ändå mycket att blogga om. Alla dessa turer tycks aldrig ta slut och det måste finnas hur mycket som helst att gräva fram.

  12. 08Björklövare

    Jag är en sann Björklövare som aldrig har bott i umeå och inte ens i norrland men ändå har Björklöven lyckats fånga mitt hjärta.
    Oavsett vilken serie Björklöven spelar så kommer jag att följa laget och det bästa sättet att få lite inblick om Björklöven är faktiskt via din blogg…!
    Du gör ett mycket bra jobb….gärna mera inlägg tack..!
    Forza Björklöven…!

  13. Kalle

    Hej,

    Självklart skall bloggandet fortsätta. Kommer vara forsatt högt intresse jämfört med andra idrotter och lag i västerbotten. Är själv stockholmare och redan bokat upp flygresor för att se mathcerna mot Clemens och Teg, tror intresset kommer vara fortsatt högt ute i landet om nu inte det kommer ta allt för länge att gå upp

  14. Sylvester

    Varför sluta nu!!! Se det från den ljusa sidan nu kommer förhoppningsvis Löven att vara ett topp lag.

  15. ÅJ

    Absolut ska du fortsätta blogga om Björklöven.
    Det kanske är viktigare än nånsin att skriva om laget och deras väg tillbaka.Följ juniorerna och deras utveckling också,för dom kommer att bli oerhört viktigt att kunna spela in några juniorer i a-laget varje år.
    Är det klart med tränare och spelare på juniorsidan?

  16. viktor

    Du ska självklart ha kvar bloggen! Det är den bästa bloggen motför typ vfs hockey bloggar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.