Kingen säger

Snackade också lite med Martin Johansson efter att han skrivit på sitt kontrakt. Han hymlade inte med att det blev en lönesänkning nu när klubben spelar i ettan.
– Ja, absolut. Nu måste man ha ett jobb på sidan av, man får försöka hitta nån bra lösning med nåt halvtidsjobb eller nåt, med någon arbetsgivare som kan vara förstående att man måste vara borta ibland. Det blir att vrida och vända på varje sten för att hitta sig ett jobb.

Var det ett svårt val att skriva på?
– Nej, det tycker jag inte. Jag trivs bra och vill spela i Björklöven.
– Sen känns det surt att vi spelade oss kvar medan, om man ska gnälla på Sundsvall, dom spelade sig ur, men det är andra faktorer som gjort att vi är där vi är. Så det har varit jobbigt, något annat går inte att säga, men nu får vi försöka se det från den positiva sidan och ta oss tillbaka.

Du är den förste att skriva på, hur har du sett på det?
– Nån måste ju bara först och då passar det väl bra att en kille som jag är det, som är från stan och har spelat i Löven.

– Men det känns bra, absolut. Läget är som det är men man får vara positiv och det känns kul att vara med på den här resan som ska göras. Det är klart vi ska ta oss tillbaka.
___

Mer nytt utlovas i kväll.

Etiketter: ,

4 kommentarer

  1. Rabbe

    Har inte Martin förstått varför löven åkt ner till Div 1??
    Löven värvade spelare för pengar som inte fanns…och därmed höll sig kvar i allsvenskan, skulle Svall satsat några mille (som inte fanns) på några spelare så hade givetvis dom också ”spelat” sig kvar…

  2. Löve

    Kan man inte läsa ska man inte kommentera blir bara dumt då.. Rabbe vad tror du den här meningen i stycket betyder…
    ”men det är andra faktorer som gjort att vi är där vi är”

    ska vi bryta ned det ord för ord… ???

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.