Tornberg nobbar

Som det lät på Johannes Tornbergs agent Johan Finnström i slutet på förra veckan var det mer eller mindre klart att Tornberg skulle bli utlånad till Björklöven.
– Det är Björklöven och Luleå som ska diskutera det sista, Löven vill gärna låna Johannes och Johannes vill gärna bli utlånad till Löven, sa Finnström då.

Men då klev Asplövens sportchef Magnus Lehto in i handlingarna, höjde budet och singade Tornberg mitt framför näsan på Björklöven.
– Det var ju i stort sett klart men det blev en kovändning av ekonomiska skäl, sa Jens Hellgren när jag pratade med honom alldeles nyss.

Asplöven höjde med all säkerhet budet till Luleå, som ju Tornberg har kontrakt med och därmed besämmer var han ska spela, och då fick man också honom. Inte bara på lån utan på ett riktigt ettårskontrakt.
___

I övrigt inget nytt. Inte på den officiella fronten i alla fall.

Etiketter: , , , ,

5 kommentarer

  1. erik

    finns inte ens pengar till att tävla med asplöven om spelare alltså, ja vi kan nog lägga ner det här med att försöka ta oss tillbaka denna säsong, tyvärr.

  2. Nicke

    Och det känns som att tar vi oss inte tillbaka i år så kommer vi aldrig ta oss tillbaka! Tyvärr!

    Att inte kunna kriga ekonomiskt på Asplöven gör ont!

  3. Erik

    Magnus Lehto har bara förlorat en budgivning så vitt jag vet. Det var på Oikarinen som gick till Kiruna. Jag tror att det är den klubb som det är svårast att tävla mot i div 1A när det gäller budgivning. Sedan är det kanske inte så konstigt att han väljer Asplöven som har en bra mycket bättre trupp på pappret än Björklöven i dagsläget eller?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.