Ingen Ragge

Jag har både fått mailtips och hört att det ryktas på annat håll att Löven är på gång att värva Daniel "Ragge" Olofsson. Detta dementeras av Ragge själv.
– Jag har surrat med Hellgren men det var bara som hastigast. Han ville höra vad jag hade för tankar och så.
– Men jag har inget intresse av att flytta tillbaka till Umeå. Jag har inte funderat så mycket på det men det känns som att ska jag flytta någonstans så blir det inte till en division I-klubb i Sverige.
___

På tal om ratade ex-löv. Jag snackade häromveckan med den alltid lika trevlige Fredrik Davidsson som då var mitt uppe i flytt. Han har precis lämnat Umeå för Arvidsjaur där han och hans partner båda kommer ifrån.

Davidsson har fått jobb på bank där och kommer troligtvis varva ned karriären i Arvidsjaurs division II-lag.
___

Ett till ex-löv men inte ett ratat sådant är den mytomspunne fantommålvakten Tobias Lundström som snöpligt lade ned sin karriär när förhandlingarna sprack mellan honom och Micke Andersson för två år sedan.

Tobbe berättade för mig i förra veckan att han var småsugen på comeback men att det i så fall bara var utlandet som gällde. Han och Jocke Fagervall har haft kontakt med varandra men när Fagervall hamnade i Perm kände Tobbe att det var på en för hög nivå med tanke på att han haft uppehåll från topphockeyn i två år.
___

Och just det. Jag har ju inte berättat här på bloggen att Jonas Floberg och Hampus Larsson har skrivit på.

Kul grej med Larsson, jag snackade ju, som jag skrev, med honom i torsdags men då ville han inte kommentera något. "Inga kommentarer, det betyder alltså att du skriver på i dag?", frågade jag skämtsamt.
– Kanske det, sa Larsson.

Så var det alltså.
___

Tips, frågor eller annat? Ni når mig på [email protected].

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. Lövenbloggaren

    Att inte Tobbe tar chansen trots allt? Pern ska ju ha ett träningsläger med start nästa vecka och testa 30 spelare över en 5-6 veckors period. Ska Johan Burlin spela där så har han ju inget att frukta, även om jag givetvis hellre ser honom i Löven.

  2. Clabbe

    Hur går det egentligen med fredrik öberg? Är han på g? Gästrin? Bergmark? Någon som har koll?

  3. Lövenbloggaren

    Öberg snackade med Jesse för ca 3 veckor sedan. Han är nog inte avfärdad, men heller inte den hetaste plattan på spisen. Samtidigt har han ingen panik, så där lär det inte hända något de närmaste veckorna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.