Grönlund klar i morgon?

En spelare jag har skrivit om tidigare som löven är ute efter är Anders Grönlund som närmast kommer från Nybro. Asplöven har gett sig in i matchen om 21-åringen som kommer lämna besked till Löven i morgon förmiddag.

Jag har försökt nå Grönlund, som är i USA, i afton utan framgång.

Därmed vet jag inte hur han själv tänker, mer än att han så sent som i går snackade mycket gott om Löven och Umeå när jag fick tag på honom. Jens Hellgren är då optimistisk.
– Jag hoppas och tror stenhårt att han spelar med oss kommande säsong, sa Hellgren.
___

En ny spelare som är aktuell, men inget toppnamn, är Magnus Lindgren. Lindgren spelade i Lövens J20 förra året men har den gångna säsongen spelat i division ett med Vallentuna och vill nu flytta hem igen.
– Vi har ett intresse av honom. Vi har hållit på att kolla upp honom under dagen, han vill hem, sa Hellgren.
___

Många undrar om Mattias Wennerberg och jag har försökt nå honom själv ett antal gånger den senaste tiden. Jag har aldrig nått honom själv, men på Hellgren låter det som att förhoppningarna är låga.
– Jag tror inte, och det har jag egentligen aldrig trott heller, att division I-spel med oss är Wennerbergs förstaval. Däremot tror jag att om det inte blir som han vill, kan vi sy ihop ett paket som passar.

Men ni har varit i kontakt med honom?
– Ja, självklart. Vi har suttit i ett par möten med honom.
___

Joakim Törnqvist lär bli klar vilken dag som helst. Precis som ett par andra namn.
– Det är mycket som är nära. Jag skulle tippa på att en, två, tre, det rullar väl in en fyra stycken snart om allt går som vi vill, sa Hellgren.

– Det har vänt lite grann i hockeysverige, nu skickar spelare mail att de vill komma till Björklöven och spela med oss. Samma med agenter, de har också varit lite tveksamma och undrat om vi skulle få ihop ett lag överhuvudtaget, men nu är det mer positivt.
– Sen är det naturligtvis vissa spelare som avvaktar lite, de är lite försiktiga. Man kan säga att vi är till 95 procent klara men vi får inte det där sista, den där lilla underskriften.

Jag vet att en sådan spelare är Marcus Waldehagen. Han berättade för mig i går att han vill avvakta och se vad det rullar in för spelare innan han kritar på. Annars är man klara med alla detaljer.
___

Jag träffade Linus Boström i dag. Han pratar med Löven och jag ser det inte som någon högoddsare att han skulle kunna skriva på inom kort.
___

Jag snackade även med Jonnie Karlsson, som precis som vanligt denna tid på året befann sig hemma i Gotland. Det hade inte hänt så mycket på den fronten.
– Vi får se vad som händer framöver, jag måste kunna jobba vid sidan av så jag kan ha en lön, sa Jonnie.

Men Jonnie är, precis som han har sagt tidigare, sugen på spel med Löven bara det går att ordna.
– Som det känns så, om det blir nåt, så blir det Löven. Men då måste allt lösa sig.

Etiketter: , , , , , ,

3 kommentarer

  1. Henrik

    Intressant läsning som alltid. Något om Ville V? Skulle äga ettan och har potential att bli bättre. Pengafråga tidigare vad nu? Öbba? Aktuell eller bara skitsnack?

  2. 08 Björklövare

    Härlig läsning!Underbart att skutan har vänt och att spelare vill till Björklöven igen..!
    Nu vill vi se årets spelartrupp blir klar inom kort så vi kan få ihop laget inför denna viktiga säsong!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.