Lindlöf & Sunna

Dött på bloggen nu vilket egentligen inte speglar det som händer inom Björklöven som är i full gång med silly season. Det är helt enkelt väldigt mycket annat att göra nu bara.

Men i dagens VK kan ni läsa en artikel om Joni Lindlöf och Kim Sunna, två namn NSD:s Jimmy Stålnacke har skrivit om och som Jens Hellgren bekräftade för mig igår.
___

En ny Alexander Eriksson klar och därmed får man komma på något sätt att skilja dessa två Alexander Eriksson åt. Nån som har något förslag? Vad ska vi kalla Alexander Eriksson? Han från Leksand alltså. Eller han från Löven. Äh, redan nu är det virrigt.
___

I dag åkte Joakim Fagervall, Alexander Beliavski och Terho Nevalainen till Ryssland. Där väntar nog mer anläggningsboende än rysk lyxkaviar, men trion var taggad på uppgiften.
– Det känns bra som fan. Tufft naturligtvis att lämna familjen och allt det, men det känns bra, sa Jocke när jag mötte upp dem på flyget.

Mer om det kan ni läsa i morgondagens tidning.
___

Hellgren har varit i ny kontakt med Jonnie Karlsson och Johan Bergmark, men inget nytt där.

"Berra" har för övrigt tvingats operera fingret efter att han skadat sig i samband med arbete på gården.
– Jag jobbade på egen hand som man brukar säga, sa Bergmark.
– Jag skadade nån sena i handen men jag opererade mig direkt så det är ingen fara. Inte Öberg-klass.

Bergmark trodde han skulle kunna vara tillbaka till säsongen börjar, om det nu blir något spel. Där är det dock inget klart ännu. Han jobbar på posten som håller på att omorganisera som bland annat kommer innebära ändrade arbetstider.
– Det är ingen som vet hur det blir. Det ska bestämmas här efter sommaren.