”Lindlöf inte klar”

Jimmy Stålnacke på NSD skrrev för nån timme sedan ut att Joni Lindlöf är klar för Löven. Jens Hellgren nekar att så skulle vara fallet.
– Nej för fan, var har du fått det ifrån?, sa Jens när jag ringde honom.

Hur nära är ni?
– Jag vet inte hur nära det är, det är svårt att säga. Han har intresse för oss och vi för honom. Vi vill förstås att han ska spela i Björklöven.
– Jag hörde att det gick nåt rykte att hans tjej varit på någon arbetsintervju i stan också, men jag vet inte var det kommer ifrån.

Har du träffat Lindlöf?
– Nej. Men jag har pratat med honom flera gånger. Senast i dag.

Hur går snacket?
– Men du vet hur det är, det är ju så i den här branschen att man är nära, det ser bra ut, men man vet aldrig vad som kommer hända. En del gånger har man en bra feeling, ibland vet man inte var det ska landa.

Vad har du för feeling nu kring Lindlöf?
– Den här är svår att känna av. Men om han mot förmodan skulle spela för oss har vi gjort ett jäkla kap, det kan jag säga dig.

Mot förmodan, låter som att du har dåliga förhoppningar?
– Nja, ibland kan man inte veta. Men jag hoppas och tror att han ska spela för oss och jag vet att chansen finns där. Jag vet att Björklöven står högt i kurs hos honom och det är förstås kul att höra.

Men hur som helst, han är inte klar?
– Nej det är han inte. Och du kan ta det lugnt i helgen.
___

1: Hellgren ljuger inte, det har han aldrig gjort. Inte ens när det handlade om huruvida han var aktuell för Löven i mars. Då körde han "inga kommentarer" och avvisande svar, men han ljög aldrig och jag har snackat med honom om det där då han påtalade att han aldrig ljuger för media.

2: Jimmy Stålnacke är väldigt sällan fel ute.

Jag tror det är riktigt nära och att Lindlöf blir klar nästa vecka. Och precis som Hellgren sa, då har man gjort ett kap och förstärkt laget med klass. Och då är också två tredjedelar av förstakedjan klar.
___

Daniel Despotovic fick inte förnyat med Västerås. Aktuell för Löven? Knappast. Det vore självmål av Hellgren & co att värva honom när man snackat så mycket om hur viktig inställning, vilja och så vidare är hos de spelare man kontrakterar.

Hellgren bekräftade också att Despotovic inte var aktuell.

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. Per

    Huvudpersonen själv säger att han ska spela för Löven. Tolka det hur ni vill. Tror det blir riktigt bra!

  2. KSSK

    Jonis flickvän har skrivit på sin blogg att det är 99% säkert att det blir en flytt till Umeå. Så Joni känns rätt så klar faktiskt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.