Tufft i kväll

Det går inte att komma ifrån att Löven kommer, trots fördel av att ha en match i benen, att få det riktigt tufft i kväll. Att Skellefteå kommer ned med ett juniorbetonat lag behöver inte vara någon fördel för Löven, snarare tvärtom. Det är just de yngre som brukar vara hetast och bäst under försäsongerna.

Att dessutom Skellefteå har en av landets bästa juniorverksamheter är ju inte heller något som gynnar Löven. Men det är ändå en första chans för Löven att få upp tempot i benen ordentligt inför division I-spelet.

Löven saknar fortfarande Johan Bergmark men nu även Jimmy Blixt, som klev av senast, och Joakim Törnqvist. I stället har man förljande spelare att tillgå, där vi kan konstatera att Kristoffer Hörnell och Dennis Boström A-lagsdebuterar.

Målvakt: Daniel Wälitalo, Marcus Evertsson.
Backar: Alexander Eriksson, Martin Johansson, Oscar Molin, Anders Grönlund, Jonnie Karlsson, Alexander Eriksson.
Forwards: Jonas Floberg, Jimmy Andersson, Linus Boström, Marcus Waldehagen, Hampus Larsson, Jonathan Johansson, Joakim Wikström, Magnus Lindgren, Daniel Palmebjörk, Kristoffer Hörnell, Dennis Boström.

Jag kommer ihåg för två år sedan när Löven mötte Skellefteå i hockeyfestivalen. Då var det grym stämning i hallen och man kunde knappast ta det för en försäsongsmatch. Har för mig att Johan Bergmark gjorde avgörande 2-1 till Löven i förlängning.

Visst kommer kvällens match vara hetare än 7-0 mot Teg, men det är knappast i närheten av vad det var så sent som för två år sedan.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.