Wennerberg till Cortina

Wennerberg – som vi är vana att se honom.

Mattias Wennerberg är helt klart för italienska Cortina, enligt klubbens hemsida. Att det inte skulle bli Löven var knappast någon skräll och ska jag vara ärlig tror jag inte Hellgren/Molin lagt ned något större insats på att övertala honom – han har helt enkelt legat för långt ifrån lönemässigt.

Wennerberg har varit lite av en spelare som alltid levererar – även när han inte gör det. Vad jag menar med den bristfälliga formuleringen är att han, även när det knutit sig målmässigt, alltid kämpat för laget och bjudit på en hel del högklassiga tacklingar. Målmässigt peakade han 07/08 när han vann målligan i Löven med sina 22 kassar.

Etiketter:

4 kommentarer

  1. ledsen

    tack för denna gång wolverine, men vi väntar dig gärna tillbaka om äventyret går dåligt!

    pff vaddå inte försökt övertala? de lämnade ett förslag, men mattias ville prova utomlands. så de gjorde vad de kunde, okej?

  2. Troget Fans

    Lycka till i Italien, Mattias.
    Gå förresten in på SG Cortinas hemsida, översätt med Google Toolbar, gå in på teamet och kolla medspelarna. Tunga pjäser.

  3. Björn Forsgren

    Svar till ledsen (2010-08-28 15:21)
    Jag skrev inte att de inte har försökt, jag skrev att de inte har lagt ned någon större insats. Och ja, de gjorde vad de kunde men Wennerberg låg för långt bort lönemässigt.

  4. Till Björn

    Låg han för långt bort lönemässigt? Okej inte vad jag hört alltså. Det är division ett som inte lockar. Men du vet säkert mer än mig…………………

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.