Budgeten fylld

Det snackas hit och dit om eventuella värvningar som kan tänkas vara på väg till Björklöven. Jag tror dock inte vi kommer få se något tillskott på ett bra tag, den truppen man har nu är den man med största sannolikhet kommer att inleda säsongen med.

En, av ett par spelare, som dock bevakas och påpassas av Hellgren är norrbottningen Tomas Wallgren som de tre senaste säsongerna spelade i Malmö.
– Jag känner Wallgren sen många år, det är en bra allsvensk spelare med hjärtat på det rätta spelet och han jobbar hårt, det är en bra kille helt enkelt, sa Hellgren i dag.

– Jag har egentligen bara ringt och pratat med honom och berättar vad vi gör, vad vi vill, samtidigt har jag naturligtvis frågat vad han ska göra. Men jag har egentligen bara meddelat intresset för honom, sen är det ju i dagsläget så att vi inte har så mycket kvar att handla för.

De eventuella spelare det har snackats om att man ska komplettera truppen med under säsongen, måste det komma in nya pengar för.
– Tanken är att vi så här dags har byggt en stomme och en trupp som vi börjar med. Sedan kanske det behövs nån eller några till under säsongen, men just nu sitter vi lugnt i båten. Men när och om det ska till förstärkningar behövs mer pengar, det är inget att sticka under stolen med.

Det är slut på pengarna i spelarbudgeten?
– Jag har använt större delen av det vi hade till förfogande.

I morgon åker Jimmy Lundberg till franska Nice, som han ju har kontrakt med. Någon ny målvakt lär Löven inte värva innan säsongsstarten den 18 september, utan man kommer starta med Daniel Wälitalo och Marcus Evertsson..
– Jag skulle bli förvånad om det händer något inom en månad. Inledningsvis får vi lita på att Daniel håller sig fräsch och hel.
___

J20-laget förlorade i helgen med 1-11 mot Luleås J20 där Evertsson vaktade kassen halva matchen.

Tilläggas bör att laget då inte hade med sig spelare som Daniel Palmebjörk, Oscar Persson och Christoffer Hörnell.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.